У Кропивницькому бібліотекарі провели годину веселого настрою

Червень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 2193 | Коментарі: 0

У бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи м. Кропивницького відбулася година веселого настрою «Барвистий віночок літа».

Мандруючи стежками літа, діти дізналися багато цікавого від Тітоньки Сови про літні місяці, народні свята та прикмети. Малеча охоче відгадувала загадки, взяла участь у веселих конкурсах та іграх. Бібліотекарі нагадали маленьким користувачам правила безпечної поведінки на водоймах та наголосили про необхідність їх дотримання під час літнього відпочинку.

Жвава атмосфера радості і веселощів панувала в бібліотеці протягом усього свята, а приємним нагадуванням про літню зустріч стануть книжкові закладки, подаровані працівниками бібліотеки.

Людмила Вейчук
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool