У Кропивницькому бібліотекарі провели день інформації

Червень 12, 2019 | Новини | Переглядів: 1176 | Коментарі: 0

Сьогодні, 12 червня, у місті Кропивницький в бібліотеці-філії №1 пройшов День інформації «Наша планета – колиска життя»

До участі були залучені всі категорії користувачів бібліотеки. Дорослому читачеві бібліотекарі запропонували огляд книжкової викладки «Земля - наш спільний дім», бесіда «Бережи довкілля, людино», слайд-презентацію «Пластикові пакети – недооцінена проблема сьогодення» та консультації «Пошук інформації в бібліотеці».

Юним користувачам запропонували – екологічний репортаж «Океан – наймогутніша стихія», перегляд відеоролика «Крик Землі», бесіда «Чисто не там де прибирають, а там де бояться смітити», огляд книжкової викладки «Земля – наш дім» та перегляд мультфільму «Я мандрую по землі».

Вся надана інформація доносила до читача, що наше довкілля потребує захисту. Про те, що планета Земля - наш дім і ми з нею нерозривно пов’язані: як ми до неї ставимося – так і вона до нас.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool