У Кропивницькому балом та добрими справами зустрічатимуть весну (ФОТО)

Лютий 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1189 | Коментарі: 0

У Кропивницькому відбудеться благодійний «Весняний бал квітів». Організтором вечора є Молодіжна рада при виконкомі.

 

 

Сьогодні, 7 лютого, у міській раді відбулась прес-конференція представників Молодіжної ради Ганни Трушевич та Катерини Колєва, під час якої були повідомлені особливості цьогорічного балу.

У першу чергу вони наголосили на тому, що під час заходу організатори збиратимуть кошти на допомогу юній мешканці нашого міста: «Ми знайшли таку людину, якій допомога потрібна саме зараз, в цей конкретний момент. Це Надія Мороз, їй 13 років. Вона гарно малює, має багато гарних робіт, але є одне «але» –вона з самого дитинства через хворобу знаходиться в інвалідному візку. Зараз у неї з’явилася надія стати на ноги, вона пережила дві операції, зараз готується до третьої, яку мають проводити на весні. Це великий шанс для Надії, тому всіх гостей балу ми закликаємо допомогти дівчинці», - підкреслила Катерина Колєва.

Ганна Трушевич.нповідомила: «Раніше ми присвячували бал до Дня святого Валентина.У цьому році ми вирішили змінити голову тему, нею стала зустріч весни. Змінився дещо й дрес-код: для жінок – бальна сукня та різноманітні прикраси з квітів для чоловіків – фрак або класичний костюм та метелик чи краватка».

У програмі жива музика, виступ вокалістів, і звичайно віденський вальс. Працюватиме й квіткова фотозона, благодійні виставки, завершиться захід обранням короля і королеви балу.

У Кропивницькому відбудеться благодійний «Весняний бал квітів». Організтором вечора є Молодіжна рада при виконкомі.

Організатори подбали про підготовку танцювального блоку заходу. Тому 11 лютого з 11.00 та 16 лютого з 18.00 на факультеті фізичного виховання КДПУ ім. В. Винниченка учасники ансамблю «Конвалія» усіх бажаючих безкоштовно вчитимуть вальсу.

Нагадаємо, що бал відбудеться у холі Кіровоградської обласної філармнії 24 лютого, початок о 17.30.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool