У кіровоградця вилучено наркотичні засоби та зброю

Грудень 10, 2015 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Працівники 4-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України викрили у злочинній діяльності 45-річного мешканця обласного центру.

9 грудня під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання громадянина було вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – марихуану загальною вагою 500 г, та предмети, схожі на револьвер і три мисливських ножі, два з яких знаходилися в автомобілі.

За попередніми даними, вартість вилученого зілля складає близько 10 тисяч гривень.

Чоловік раніше судимий за збут наркотичних засобів, сам є наркозалежною особою.

За результатами експертизи буде прийнято рішення щодо притягнення зловмисника до кримінальної відповідальності за ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» та ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» КК України.
Максимальне покарання, що може загрожувати особі – до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За матеріалами відділу четвертого територіального управління ДПН Національної поліції України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool