У Кіровоградському районі чоловік завітав у кафе з гранатою Ф-1 в руці

Квітень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 918 | Коментарі: 0

Працівники закладу викликали поліцію, побачивши у руках чоловіка підозрілий предмет. За попередніми даними, ним виявилася граната без запалу.

Прибувши на місце події, поліцейські з’ясували, що один з відвідувачів, 35-річний кіровоградець, увечері розпивав алкогольні напої у компанії знайомих. Згодом, перебуваючи у стані сп’яніння, чоловік підійшов до барної стійки та завів розмову з працівниками закладу. Під час спілкування громадянин дістав з кишені предмет, схожий на боєприпас.
Такі дії викликали занепокоєння у персоналу кафе, тому бармен терміново зателефонувала на «102».
У чоловіка правоохоронці виявили корпус ручної гранати Ф-1 без запалу, яку за поясненням кіровоградця, він знайшов. Предмет направлено на проведення експертизи.
Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують усі обставини події.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool