У Кіровоградській міській раді триває реалізація проекту з відкриття третьої черги Центру надання адміністративних послуг

Липень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 799 | Коментарі: 0

На активній стадії тривають сьогодні ремонтні роботи третьої черги Центру надання адміністративних послуг, який розташований в приміщенні Кіровоградської міської ради. Про це повідомив координатор Центру Антон Шевченко.

- В наших планах закінчити ремонт та облаштувати приміщення нового крила Центру до жовтня місяця, - відзначив Антон Шевченко, - Центр буде розширений за рахунок розміщення додаткових служб, зокрема: Державної реєстраційної служби, КП “Землевпорядник”, КП “Правник”, Держземагентства та інших, які беруть участь у розгляді земельних питань та питань нерухомості. Вивчається також питання щодо розміщення у Центрі Міграційної служби, яка надає адміністративні послуги з видачі закордонних паспортів. Таким чином, кіровоградцям не прийдеться їздити по всьому місту, щоб отримати ту чи іншу адміністративну послугу.
Після відкриття третьої черги Центру, основний акцент буде зроблено на покращення якості надання адміністративних послуг. Ще однією з новацій буде впровадження електронної системи документообігу в Центрі надання адміністративних послуг та у виконавчих органах міської ради, що дасть можливість швидше розглядати заяви відвідувачів Центру. Процес реформування системи надання адміністративних послуг під особливою увагою Президента України, тому формальне відношення до нього збоку керівників виконавчих органів неприпустиме, наголосив Антон Шевченко.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool