У Кіровограді знову скорботний день

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1895 | Коментарі: 0

Завтра, 23 січня, у Кіровограді знову скорботний день.

 Кіровоградці прощатимуться зі своїм земляком, воїном – героєм АТО, солдатом 300 – го танкового навчального полку Володимиром Олексійовичем Тигняном. Володимир Тигнян, 1989 року народження загинув смертю хоробрих під час виконання бойового завдання у складі бронегрупи полку в зоні антитерористичної операції.

Жалобна церемонія розпочнеться о 10.00 на Театральній площі обласного центру. Поховання героя відбудеться на Аллеї Слави Рівнянського кладовища у Кіровограді. 23 січня у Кіровограді оголошується Днем жалоби. Відповідне розпорядження видав секретар міської ради Іван Марковський. Він звернувся також до керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності з проханням скасувати в цей день усі заходи розважального характеру та не включати гучну музику.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool