У Кіровограді жінок та дівчат втягували займатися проституцією

Лютий 01, 2015 | Новини | Переглядів: 2174 | Коментарі: 0

Правоохоронці припинили незаконну діяльність 9 осіб, які втягували жінок та дівчат, у тому числі і неповнолітніх, у заняття проституцією. Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

До складу однієї групи входило 5 жителів обласного центру. Організував «бізнес» 41-річний кіровоградець, решта учасників виконували функції диспетчерів та водіїв. За аналогічною схемою діяла й інша злочинна група з 4 осіб «на чолі» з 45-річним місцевим жителем.
Сутенери розповсюджували візитки з поміткою «Дозвілля» із зазначеними контактами в основному серед відвідувачів лазень та саун. У подальшому клієнти «замовляли» послуги сексуального характеру, які повії надавали за викликом.
Зловмисники спеціально для «працівниць» винаймали житло у Кіровограді. Жінок та дівчат, що погоджувалися на своєрідний заробіток, підшуковували з-поміж мешканок міста та усієї області, які з різних причин потрапили у складні життєві обставини. Вік повій від 20 до 30 років, з них двоє осіб не досягли повноліття. Із заробітку, що становив 400 гривень за годину, більшу частину коштів дівчата віддавали сутенерам.
Під час затримання підозрюваних та проведення комплексу санкціонованих обшуків в учасників злочинних груп було виявлено та вилучено грошові кошти, контрацептиви, мобільні телефони, записники з веденням обліку кількості надання повіями послуг сексуального характеру та оргтехніку.

Жемчужина сладкого стола (ФОТО)

У результаті стосовно більше десяти осіб, що займалися проституцією, складено адміністративні матеріали.
Розслідування у рамках кримінального провадження, що було розпочато за ч. 2 ст. 303 «Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією» Кримінального кодексу України, наразі триває. Санкцією зазначеної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років. Шістьом зловмисникам обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool