У Кіровограді збудовано 14 нових і реконструйовано 6 спортивних майданчиків

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 850 | Коментарі: 0

Кіровоградський міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» підвів підсумки своєї діяльності за 2014 рік на засіданні організаційного комітету під головуванням начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Олександра Куценка.

Директор центру Микола Аношкін ознайомив членів оргкомітету із роботою закладу у минулому році. Так, з метою залучення до масового спорту широких верств населення, популяризації здорового способу життя, міським центром у звітному періоді проведено 77 фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів, у яких взяли участь 9216 осіб.
Серед заходів, які з успіхом пройшли у Кіровограді необхідно відзначити: Всеукраїнський місячник з упорядкування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота»; 19 «Днів здоров’я» в загальноосвітніх навчальних закладах; фізкультурно-оздоровчі заходи «Спортивна зима» та «Олімпійське літо» на відкритих майданчиках; міські змагання «Батько, мати, я – спортивна сім'я»; спортивну акцію «Ти зможеш, якщо зміг я!» з дітьми сиротами та дітьми, позбавленими батьківської опіки; два спортивні свята в парку культури та відпочинку «Ковалівський» з нагоди Дня захисту дітей і Дня міста Кіровограда, спортивно-масові заходи з нагоди державних свят, визначних і пам’ятних дат на спортивних майданчиках у мікрорайонах міста, тощо.
На виконання Програми розвитку м. Кіровограда до 2015 року, спільно з депутатами міської ради та меценатами протягом 2014 року в місті збудовано 14 і реконструйовано 6 спортивних майданчиків.
На засіданні організаційного комітету також було затверджено план роботи міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» на 2015 рік та план будівництва і реконструкції спортивних майданчиків у місті Кіровограді на 2015 рік.

джерело


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool