У Кіровограді затримано підозрюваного у торгівлі Трамадолом

Травень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1800 | Коментарі: 0

Працівниками ВБНОН УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення кількох оперативних закупівель задокументовано злочинну діяльність місцевого жителя, 1986 року народження. Чоловік незаконно збув 50 капсул наркотичного лікарського засобу – «Трамадолу» на загальну суму 750 гривень. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Під час затримання у кіровоградця виявлено та вилучено паперовий згорток з марихуаною вагою близько 10 г та 37 капсул «Трамадолу», які він зберігав з метою подальшого збуту.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили, що наркотичний засіб останній замовляв через мережу Інтернет.Оплату здійснював за допомогою однієї із електронних платіжних систем.

У подальшому «товар» отримував з території сусідньої держави за посередництва працівників залізничного транспорту. На території міста Кіровограда зловмисник збував «Трамадол» за ціною 150 гривень за 10 капсул.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне зберігання, збут наркотичних засобів), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool