У Кіровограді затримали крадія кабелю прямо на місці злочину

Грудень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 1885 | Коментарі: 0

У зловмисника правоохоронці виявили знаряддя вчинення кримінального правопорушення та майже 200 метрів відрізаного дроту.

Близько 20-ї години наряд групи затримання батальйону поліції охорони отримав повідомлення про спрацювання сигналізації цілісності телефонного кабелю, розташованого на одній з вулиць міста Кіровограда.

Прибувши за вказаною адресою, працівники поліції здійснили обстеження території та недобудованого будинку. У підвальному приміщенні новобудови правоохоронці застали невідомого, біля якого знаходився відрізаний телефонний кабель. Під час зовнішнього огляду у чоловіка було виявлено предмет, схожий на ніж.

Для з’ясування обставин на місце прибула слідчо-оперативна група відділу поліції та представника підприємства зв’язку. Особу зловмисника встановили. Ним виявився 30-річний місцевий житель.

За цим фактом проводиться перевірка на причетність затриманого до аналогічних правопорушень та встановлюється розмір нанесених збитків. Дії чоловіка попередньо кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), якою передбачено максимальне покарання - до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool