У Кіровограді з професійним святом вітали державних виконавців

Грудень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1851 | Коментарі: 0

Сьогодні, 17 грудня, у Кіровограді відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівника державної виконавчої служби. Працівників служби привітав міський голова Андрій Райкович.

- Державна виконавча служба у юридичній ієрархії – це останній форпост захисту справедливості, - сказав Андрій Райкович у своєму вітальному слові. – Саме ви маєте виконувати рішення судів, які починаються високими словами: - “Іменем України”.

Міський голова наголосив, що міська влада сподівається на підтримку виконавчої служби, на неухильне виконання Закону, оскільки налаштована прозоро і активно наводити в місті порядок.
- Разом з вами ми зробимо це швидше і виправдаємо сподівання кіровоградців жити в місті, де поважають Закон і справедливість, де діє Верховенство права, - підкреслив Андрій Райкович.

Під час урочистостей голова обласної ради Олександр Чорноіваненко та заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко вручили кращим фахівцям служби грамоти та оголосили подяки.

Тепло привітали в залі також працівників державної виконавчої служби області, які захищали територіальну цілісність України в АТО, а нині демобілізовані й продовжують працювати на своїх посадах.

Слова подяки на адресу спеціалістів виконавчої служби звучали голови обласної організації Союзу юристів України Григорія Дрока та виконуючого обов’язки начальника головного територіального управління юстиції в області Вадима Гуцула. Посадовці вручили фахівцям виконавчої служби грамоти та відзнаки очолюваних ними установ та організацій.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool