У Кіровограді викрито шахрая

Вересень 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

Ним виявився 26-річний житель обласного центру. «Підприємливий» чоловік ошукав кількох мешканців інших областей. За вчинене йому загрожує від трьох до восьми років ув’язнення.

Кіровоградець зареєструвався на одному з веб-ресурсів, де розмістив низку оголошень про продаж товарів, яких в дійсності не мав. До описів також додав фотознімки, скопійовані з мережі Інтернет.
Протягом кількох місяців на гачок шахрая потрапили щонайменше п’ятеро громадян з різних регіонів України. Чоловік пропонував широкий вибір лотів, починаючи від одягу і взуття та закінчуючи косметичними засобами. У кожному випадку йому вдавалося умовити покупців про попередню оплату в обмін на обіцянку замовити товар у постачальника та вислати протягом місяця – максимум півтора.
Повіривши переконливому продавцеві, потерпілі вносили обумовлену суму, що коливалася від 160 і до 770 гривень, на наданий зловмисником рахунок. У результаті жоден із клієнтів так і не отримав бажаної покупки.
Тим часом шахрай переказував отримані грошові кошти на інший свій картковий рахунок та переводив їх в готівку через банкомат. Потім витрачав гроші на власні потреби.
– За цими фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, – повідомив старший оперуповноважений в особливо важливих справах сектору боротьби з кіберзлочинністю УМВС в області Дмитро Бариш. – Зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. Слідство триває.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool