У Кіровограді відбувся відбірковий тур Всеукраїнських змагань

Жовтень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

У рамках проведення Всеукраїнських змагань з міні-футболу серед вихованців шкіл-інтернатів для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та підлітків, які перебувають на обліках в органах внутрішніх справ, «Футбол без меж» у Кіровограді відбувся відбірковий тур відповідних змагань.

В обласному центрі його організували та провели працівники кримінальної міліції у справах дітей УМВС за підтримки департаменту освіти і науки та керівництва Кіровоградської обласної державної адміністрації.
- У фінальній частині місцевого турніру за перемогу змагаються вісім команд вихованців шкіл-інтернатів з різних районів області. Переможці наприкінці жовтня представлятимуть Кіровоградщину на Всеукраїнських змаганнях з міні-футболу, що пройде у місті Полтаві, – розповів начальник ВКМСД УМВС в області Сергій Бочарніков.
У свою чергу, юні учасники футбольного турніру охоче ділилися враженнями від гри.
- Гарні змагання, дуже сподобалося брати в них участь. Взагалі краще займатись спортом, ніж проводити час на вулиці. Я, наприклад, давно граю у футбол, а у цьому турнірі сподіваюсь на перемогу, – зазначив Юрій Стеблюк, воротар команди Кіровоградської школи-інтернату.
До речі, слова юнака виявилися пророчими, адже саме його команда посіла перше місце у змаганнях і невдовзі вирушить у Полтаву, відстоювати честь Кіровоградщини.
Переможці та призери обласного етапу змагань з міні-футболу отримали грамоти і кубки.

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool