У Кіровограді відбувся стройовий огляд правоохоронців (фото)

Травень 06, 2011 | Новини | Переглядів: 2172 | Коментарі: 0

Напередодні відзначення Дня перемоги проведено стройовий огляд працівників міліції Кіровоградського гарнізону. Правоохоронці з кращою стройовою виправкою увійдуть до звідної «коробки», яка крокуватиме під час параду 9 травня. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області .

На території спортивного комплексу «Зірка» вишикувались більше 700 працівників галузевих служб УМВС в області, підрозділів УДАІ, ВДСО, Кіровоградського міського та районного відділів, Ленінського та Кіровського відділів міліції, роти патрульної служби. Проводив стройовий огляд начальник УМВС в області генерал-майор міліції Віктор Пащенко.

Під час огляду був перевірений стан форменого одягу і зовнішнього вигляду особового складу. А головне – це визначення стройової виправки працівників міліції та стройових навичок. Правоохоронці показали себе якнайкраще.

Урочистим маршем колона працівників міліції на чолі з прапороносною групою під супровід оркестру крокувала центральною вулицею Кіровограда. У центрі міста запанувала справді святкова атмосфера, а дійство для жителів обласного центру видалось видовищним. Чимало кіровоградців зупинялись, аби подивитись на злагоджену колону підтягнутих та урочистих правоохоронців.

У Кіровограді відбувся стройовий огляд правоохоронців (фото)

У Кіровограді відбувся стройовий огляд правоохоронців (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool