У Кіровограді відбудеться Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості

Квітень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 972 | Коментарі: 0

З 20 по 22 квітня 2016 року на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбудеться XХІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.

Традиційно, Фестиваль – це яскраве тематичне культурне дійство, яке дозволяє учасникам обмінюватися досвідом і досягненнями в різних видах мистецтва. Цей захід спрямований на процес поліпшення та зміцнення взаємин між однолітками, активізацію їх творчого потенціалу, організацію дозвілля.

Тему XXІ Фестивалю – „Від роду до народу, від народу до нації”, висвітлять діти та підлітки у трьох номінація: „Громадська думка”, „Родинна творчість національно-патріотичного спрямування у сценічному мистецтві” та „Декоративно-ужиткове мистецтво”. У центрі України зустрінуться найактивніші діти з Хмельницької, Донецької, Дніпропетровської, Полтавської, Черкаської, Вінницької, Кіровоградської та Київської областей.

Під час проведення Фестивалю в залах Кіровоградської обласної філармонії, Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького, на території Ковалівського парку, Дендропарку та на базі Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості відбуватимуться тематичні концерти, виставки образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, молодіжні акції, конкурсні програми та майстер-класи.

Яніна Ликова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool