У Кіровограді відбудеться підписання представниками влади, громадськості та медіа Хартії про сприяння в реалізації Закону про доступ до публічної інформації

Серпень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1448 | Коментарі: 1

17 серпня 2011 року ( у середу) о 14.30 у приміщенні Центру перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів Кіровоградської обласної державної адміністрації відбудеться публічне підписання Хартії про сприяння в реалізації Закону України «Про доступ до публічної інформації» за участі представників органів влади, громадськості та засобів масової інформації.

9 травня 2011 року набув чинності Закон України «Про доступ до публічної інформації», яким зроблено ще один крок до забезпечення відкритості та прозорості в роботі органів влади. Чи працюватиме цей Закон, залежить від трьох сторін: громадськості, журналістів та влади. Саме тому громадськість ініціює підписання Хартії про сприяння в реалізації Закону про доступ до публічної інформації та пропонує представникам органів влади та медіа долучитися до цієї ініціативи.
До публічного підписання Хартії запрошені уповноважені представники Кіровоградської обласної державної адміністрації, Кіровоградської обласної ради, Кіровоградської міської ради, представники громадськості – Центру політичних студій та аналітики, Коаліції громадських організацій «Новий громадянин» та Творчого об’єднання «ТОРО», а також представники місцевих засобів масової інформації.
Процедура підписання розпочнеться о 14.30 17 серпня (середа). Вхід вільний, реєстрація на місці (м. Кіровоград, вул. К.Маркса, 55, 8-й поверх, актова зала).

Довідково: захід відбувається в раках спільної ініціативи Центру політичних студій та аналітики (Київ), всеукраїнської Коаліції громадських організацій “Новий громадянин” та Творчого об’єднання «ТОРО» (Кіровоград) щодо проведення у 9-ти регіонах України семінарів, спрямованих на надання допомоги державним службовцям у застосовуванні у повсякденному житті норм нового інформаційного законодавства. Перший дводенний семінар відбудеться 16-17 серпня у місті Кіровограді, у ньому візьмуть участь понад 40 представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування Кіровоградської області. По завершенню семінару відбудеться публічне підписання Хартії про сприяння в реалізації Закону України «Про доступ до публічної інформації».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool