У Кіровограді відбудеться екологічний форум

Листопад 26, 2012 | Новини | Переглядів: 943 | Коментарі: 0

Екологи пропонують обговорити ефективність реалізації обласних програм, направлених на захист населення від впливу іонізуючого випромінювання.

Дитяча екологічна громадська організація «Флора», стала ініціатором проведення в Кіровограді громадського екологічного форуму «Ефективна програма захисту населення Кіровоградщини від іонізуючого випромінювання, як складова екологічної стратегії розвитку регіону».
Захід відбудеться 28 листопада 2012 року з 10 до 16.30 у приміщені Кіровоградського прес-клубу реформ (вул. 50 років Жовтня, 1-а).

Під час роботи форуму буде оприлюднені результати дослідження, проведеного незалежними експертами, рівня ефективності реалізації «Комплексної програми захисту населення Кіровоградської області від впливу іонізуючого випромінювання на 2009 –2013 роки» (затверджена рішенням Кіровоградської обласної ради від 19 березня 2009 року № 646). Якипроводили незалежні експертами.
Також відбудеться обговорення екологічних проблем урановидобувних територій; проблем інформування населення щодо впливу урановидобувної та уранопереробної промисловості; критеріїв ефективності бюджетних програм, спрямованих на захист екологічних прав населення.
До участі у форумі запрошені науковці, посадови особи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представники громадських організацій, журналісти.

За додатковою інформацією просимо звертатись за адресою:
м. Кіровоград, вул.. Єгорова 19, пом. 2 або на електрону адресу: Liudamama86@i.ua
Контактна особа: Людмила Шестакова, т. (0522) 27-93-27,27-04-63


Проект реалізується за фінансової підтримки Представництва Фонду імені ГайнріхаБьолля в Україні
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool