У Кіровограді відбудеться благодійний пробіг

Травень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» більше 10 років опікується людьми, яких торкнулася епідемія ВІЛ\СНІДу.

З огляду на це, до Всесвітнього дня пам'яті людей, які померли від СНІДу, за підтримки Кіровоградської Обласної Державної Адміністрації, працівники КОВ ВБО «ВМ ЛЖВ» проводять благодійний пробіг «Шлях розуміння, єдності та допомоги».
Дата проведення: 17 травня 2015р.(неділя). Початок реєстрації - 11.00. Старт-11.30

Місце проведення: м Кіровоград, пл. Героїв Майдану (старт)- Фортечні Вали (фініш)
Внесок: від 10 грн. (виключно за бажанням учасників)

На фініші учасників чекатиме: нагородження переможців, прес-брифінг для журналістів, безкоштовне та анонімне тестування на ВІЛ та, як символ пам’яті про людей, які померли від СНІДу, у небо будуть запущені повітряні кульки.
Всі кошти, зібрані під час заходу, буде направлено на функціонування дитячої кімнати денного перебування дітей, яких торкнулася епідемія ВІЛ\СНІДу.

До заходу запрошено представників органів влади, депутатів міста та області, громадські організації та активістів, які не байдужі до проблеми та готові підтримати дану ініціативу.

Захід відбудеться за сприянням Кіровоградської ОДА, Кіровоградської міської Ради, Управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА, Управління освіти Кіровоградської ОДА та Управління освіти Кіровоградської міської ради, Кіровоградського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА.

Контактна особа: Юлія Бочарова - Туз: +380996859300,
Юлія Чабанюк: +380987787186,
офіс ЛЖВ: +38(0522) 24 69 04


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool