У Кіровограді тривають збори начальників навчально-методичних установ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності (ФОТО)

Грудень 15, 2011 | Новини | Переглядів: 1533 | Коментарі: 0

14-15 грудня у Кіровограді триватимуть збори начальників навчально-методичних установ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності областей України та Криму під керівництвом виконуючого обов’язки начальника Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, генерал-майора служби цивільного захисту Василя Андрієнка. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Головне завдання навчально-методичних центрів - сприяти виконанню місцевими органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування завдань у підготовці населення до дій у надзвичайних, несприятливих побутових або нестандартних ситуаціях, в умовах терористичного акту.
Збори проводяться двічі на рік і, як правило, в регіонах з метою обміну передовим досвідом організації роботи навчально-методичних центрів та забезпечення якості освітньої діяльності. Під час зборів було підведено підсумки діяльності центрів та курсів за результатами моніторингу освітньої діяльності та окреслено коло завдань на наступний рік. Крім того, семінар є гарною нагодою обмінятися досвідом з колегами та підвищити рівень професійних якостей.
До зборів активно долучились також викладачі дисциплін безпеки життєдіяльності Кіровоградського педагогічного університету, а це – гарна можливість значно покращити навчальний процес у мережі навчально методичних установ інституту державного управління у сфері цивільного захисту.
Василь Андрієнко відзначив, що підрозділи управління МНС України в Кіровоградській області вибороли перше місце за результатами оперативно- службової діяльності, тому логічно, що передовим досвідом цього року обмінюються на базі Кіровоградського навчально методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності та подякував начальнику УМНС в Кіровоградській області генерал-майору служби цивільного захисту Віктору Федорчаку за високий рівень підготовки заходу та теплу зустріч учасників семінару.

У Кіровограді тривають збори начальників навчально-методичних установ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності (ФОТО)

У Кіровограді тривають збори начальників навчально-методичних установ цивільного захисту та безпеки життєдіяльності (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool