У Кіровограді триває судовий процес над міліціонером, який викрав речовий доказ - маріхуану

Грудень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1631 | Коментарі: 1

Кіровоградським районним судом міста Кіровограда розпочато розгляд кримінальної справи за обвинуваченням працівника міліції, котрий заволодів значною кількістю наркотичної сировини, за яку ніс персональну відповідальність у ході розслідування кримінальної справи.

Як уже повідомлялося, горе-правоохоронець пошкодив упаковку з речовими доказами й заволодів майже 15 кілограмами наркотичного засобу. А щоб приховати свій злочин, підмішав до маріхуани звичайного сіна.
В ході попереднього судового засідання працівника міліції, який обвинувачується в скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.308 (заволодіння наркотичними засобами шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України за поданням прокурора було взято під варту.
Наразі прокурором завершено оголошення обвинувального висновку в судовому засіданні.
Чергове судове засідання заплановано на 28 грудня поточного року.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

Интересный сайт http://babadu.ru/


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool