У Кіровограді треба покращити якість транспортного обслуговування пасажирів

Грудень 21, 2015 | Новини | Переглядів: 1214 | Коментарі: 0

Покращити якість пасажирських перевезень у Кіровограді можна і без додаткових коштів, за рахунок високої організації роботи громадського транспорту.

На це звернув увагу керівника управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 21 грудня.

Як приклад, Андрій Райкович навів ситуацію з роботою автобусів маршруту №111, які поєднують Балашівку з центром міста. Мешканці мікрорайону скаржаться на невдалий графік руку транспортних засобів.
- Це ж не потрібно вкладати фінансові ресурси у запуск нових тролейбусів чи великогабаритних автобусів, - відзначив міський голова, - Достатньо скоригувати з перевізниками час і інтервали руху існуючих маршруток.

Андрій Райкович також доручив профільному управлінню вирішити питання з підвезенням жителів обласного центру до поліклінічного відділення, що по вулиці Кропивницького. Фактично, скаржаться люди, під’їхати туди нічим і це питання теж потребує термінового вирішення в організаційній площині, наголосив очільник міста.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool