У Кіровограді сталося дві ДТП з вини водіїв мототранспорту

Серпень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

12 серпня близько 15:10 по вулиці Г. Сталінграда, водій моторолера Електрон, рухаючись у напрямку вулиці Пацаєва, під час зімни напрямку руху, не переконався в тому, що це буде безпечним для інших учасників дорожнього руху, та допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2108.

В результаті ДТП постраждав водій-винуватесь автопригоди. З політравмою, відкритою ЧМТ, забоєм головного мозку, переломом основи черепа та переломом лівої ключиці він був доставлений до Кіровоградської обласної лікарні.
В іншій дорожньо-транспортній пригоді через невиконання Правил постраждав також і пасажир мотоциклу.
17 серпня близько 18:00 водій 1977 року народження, керуючи мотоциклом Viper, не виконав вимогу дорожнього знаку «2.1» «Дати дорогу» та допустив зіткнення з автомобілем Lifan 520, який рухався по головній дорозі.
У результаті ДТП у водія мотоциклу - відкритий перелом обох кісток правої гомілки зі зміщенням та рвану рану лівої гомілки. У пасажира 1984 року народження – ЗЧМТ, струс головного мозку, забій м’яких тканин голови та грудної клітки з лівого боку, садна колінних суглобів.

Щоб уберегтись від біди Державтоінспекція Кіровоградщини радить водіям двоколісних транспортних засобів неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та не забувати про уважність і обережність за кермом. Щоразу, вирушаючи в поїздку, не забувайте одягти шоломи та інші відповідні захисні засоби. Цінуйте своє життя!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool