У Кіровограді школярів застерегли від вчинення кримінальних правопорушень

Лютий 18, 2015 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС області продовжують заходи загальної профілактики в навчальних закладах Кіровоградщини.

Днями в обласному центрі з учнями 9-10 класів загальноосвітньої школи № 23 було проведено зустріч, спрямовану на недопущення вчинення неповнолітніми кримінальних та адміністративних правопорушень.
Зокрема, правоохоронці запропонували школярам переглянути фільм «Зона особливої уваги». Стрічка розповідає про неповнолітніх, які перебувають в місцях позбавлення волі за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. Ув᾿язнені діляться історіями свого непростого життя, у тому числі причинами, через які вони наважились на скоєння злочинів.
Після перегляду фільму школярі висловили власні враженням від побаченого та зробили відповідні висновки.
Також наприкінці зустрічі правоохоронці роздали учням пам`ятки «Як не стати об’єктом злочинних зазіхань» та порадами стосовно дій в екстремальних ситуаціях.
Крім того, на інформаційних стендах навчального закладу працівниками міліції було розміщено тематичні плакати щодо запобігання насильству в сім`ї та як не стати жертвою торгівлі людьми.

За матеріалами ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool