У Кіровограді Сергій Кузьменко оглянув казарми 3-го полку спеціального призначення

Липень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

У казарменному приміщенні військової частини 3-го полку спеціального призначення зараз йдуть масштабні ремонтні роботи.

Розпочали їх військові у минулому році власними силами, залучали навіть студентів будівельного коледжу – для останніх це була своєрідна практика. Наразі станом даного об’єкту переймається і обласна влада – на ремонт одного із поверхів будівлі уже використано близько 300 тис. грн. коштів, виділених із обласного бюджету. Сьогодні із ходом ремонтних робіт ознайомився голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко.
- Обласна державна адміністрація допомагає 3-му спецполку, адже це наші захисники і вони повинні мати нормальні умови для відновлення і виконання завдань, що перед ними стоять. І ми маємо подбати, щоб умови проживання для військових, які повертаються з АТО на ротацію, були комфортними, - зазначає Сергій Кузьменко.
- Зрозуміло, що основне фінансування для військової частини йде від Міністерства оборони, але цих коштів, аби закрити усі потреби, не вистачає. Саме тому облдержадміністрація і підтримує 3-ій полк, - продовжив голова ОДА.
І-ша черга ремонтних робіт охопила 2-ий поверх казарми: тут уже приведено до належного стану стіни, де раніше зяяла гола цегла, відновлено опалення і каналізацію. Залишилось замінити усі двері на поверсі і завершити ремонт в окремих кімнатах. А ще капітального оновлення потребує санвузол, адже лише на цьому одному поверсі можна розмістити близько 300 осіб, але туалет на таку кількість людей не розрахований.
А от на третьому поверсі ремонт навіть і не розпочинався. Цьому є декілька причин, саме тут перебувають військові, поки ремонту відданий 2-ий поверх, а ще ґрунтовної експертизи потребує дах будівлі, який протікає одразу в кількох місцях.
Саме про перспективи і етапність подальших робіт говорив Сергій Кузьменко із підполковником Сергієм Єременком, який тимчасово виконує обов’язки командира полку. Провести експертизу голова ОДА доручив управлінню капітального будівництва облдержадміністрації, при цьому він висловив сподівання, що будівельники запропонують шляхи вирішення проблеми, аби можна було відремонтувати і 3-ій поверх без загрози протікання. На ІІ-гу чергу ремонтних робіт казарменного приміщення військової частини планується виділити не менше 700 тис. грн. Паралельно, за словами Сергія Кузьменка, ремонтуватиметься і контрольно-пропускний пункт.
Також голова ОДА пообіцяв спецназівцям допомогти у забезпеченні їх сучасними "розгрузками".
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool