У Кіровограді розпочнеться реалізація проекту «Арка»

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1371 | Коментарі: 0

Розширення аркового проїзду по вулиці Колгоспній і зведення нового хірургічного корпусу у лікарні швидкої медичної допомоги у Кіровограді стануть масштабними будівельними проектами, реалізація яких розпочнеться у 2016 році.

Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 7 грудня.

Низька пропускна спроможність проїзду під аркою, який з’єднує центр міста з Новомиколаївкою, залишається багаторічною проблемою Кіровограда, відзначив Андрій Райкович. Він доручив управлінню капітального будівництва перевірити проектну документацію та розпочати процедуру пошуку підрядних організації. Зважаючи на високу відповідальність і важливість робіт, підрядники мають бути потужними організаціями, з необхідною технікою та досвідом роботи.

Одночасно, у зв’язку з будівництвом, необхідно готуватися до перенесення інженерних мереж, які розташовані в зоні арочного перекриття. Міський голова також підкреслив, що за результатами його переговорів з обласною владою, місто може розраховувати на підтримку проекту і з обласного бюджету.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool