У Кіровограді розгорнута книжкова виставка

Лютий 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1054 | Коментарі: 0

До 145-річчя від дня народження видатної української поетеси Лесі Українки у читальній залі бібліотеки-філії №4 розгорнута книжкова виставка-присвячення «Хотіла б я піснею стати…»

На виставці експонуються книги та матеріали, присвячені життєвому та творчому шляху геніальної письменниці, що розкривають її багатогранний талант, який виявився в найрізноманітніших сферах літературної праці – поезії, драматургії, публіцистиці, літературній критиці, фольклористиці та перекладацькій роботі.

Бібліотекарі радять відвідувачам звернути увагу на літературні праці геніальної дочки українського народу, що є великим надбанням не лише української, а й усієї світової культури, та більш глибоко торкнутися її, овіяної всенародною любов’ю творчості.

Ірина Абрамова
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool