У Кіровограді рівень своєї професійної майстерності продемонстрували працівники ДСО

Лютий 04, 2015 | Новини | Переглядів: 3019 | Коментарі: 0

Днями держохоронці взяли участь у відкритому семінарі з підготовки тренерів, інструкторів, консультантів, психологів для силових структурних підрозділів Збройних сил України, територіальної оборони, що пройшов у місті Кіровограді.

Працівники ДСО гідно представили Службу під час показових виступів, один з яких був присвячений затриманню зловмисників, підозрюваних у проникненні на об’єкт, що знаходиться під охороною.
Правоохоронці поділилися з колегами власним досвідом, отриманим на систематичних заняттях у системі професійної підготовки. Адже тренує міліціонерів президент Кіровоградської обласної федерації рукопашного бою Ігор Іванов та один із його учнів - чемпіон світу Андрій Крепін.
Загалом учасники семінару обговорили та узгодили базову програму підготовки фахівців з метою вдосконалення їх теоретичних і практичних знань та професійних навичок.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool