У Кіровограді пройшли міські змагання з веслування на байдарках

Липень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

На території водно-гребної бази пройшли міські змагання з веслування на байдарках серед юнаків і дівчат, присвячені пам’яті видатного кіровоградця, Героя Радянського Союзу, моряка-підводника, Ізраїля Фісановича.

Турнір, організований спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», обласного відділення НОК України та дитячо-юнацького спортивного центру «Україна» включав у себе гонки на дистанції 100 та 200 метрів. По завершенні офіційних заїздів юні веслувальники мали можливість продемонструвати свою вправність у змаганнях із дартсу та фрізбі.
Переможцями та призерами змагань стали: Олексій Зорін, Катерина Петрова, Дмитро Михайленко, Єлизавета Широка, Дмитро Жуковський, Антон Літвінов, Ольга Петрова, Ярослав Яровий, Данило Морозов, Микита Жадан, які нагороджені дипломами від організаторів заходу.
Нагородження провів майстер спорту СРСР з веслування на байдарках і каное Володимир Миколайович Онищенко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool