У Кіровограді пройшла військово-патріотична гра

Грудень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1532 | Коментарі: 0

У приміщенні Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету пройшла військово-патріотична гра «Захисник України» серед студентських команд вищих навчальних закладів міста.

За перемогу у цікавих змаганнях, організованих спільними зусиллями відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради, з управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні ЦК ТСО України в Кіровоградській області та машинобудівного коледжу боролися команди Кіровоградського комерційного технікуму, машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету, Кіровоградського медичного коледжу ім.Є.Й.Мухіна, Кіровоградського інституту розвитку людини, Кіровоградського кооперативного коледжу економіки і права ім. М.П.Сая та Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету.

Щоб перемогти команди демонстрували свої знання і навички з історії українського війська, тактичної медицини, вдягання загальновійськового захисного комплекту, спортивної підготовки, витривалості та вправності. Також учасники змагань виявили власні уміння у розбиранні-збиранні зброї, метанні ножів та стрільбі.

Переможцем у цікавій і напруженій боротьбі стала команда Кіровоградського машинобудівного коледжу Кіровоградського національного технічного університету, друге та третє місця посіли відповідно команди Кіровоградського медичного коледжу ім.Є.Й.Мухіна та Кіровоградської льотної академії Національного авіаційного університету. Всі учасники та переможці отримали подарунки і грамоти від організаторів.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool