У Кіровограді проведено атестацію учнів відділення боротьби дзюдо

Березень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

Нещодавно у комунальному закладі «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 3 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» проведено атестацію учнів відділення боротьби дзюдо.

36 вихованців тренерів-викладачів Володимира Долгіх і Тетяни Кравцової здавали іспит на присвоєння спортивного ступеню КЮ та здобуття пояса відповідного кольору, який дозволяє візуально визначити рівень майстерності спортсмена. Для присвоєння учнівських ступенів претенденти здають іспити, які включають в себе тести на знання базової техніки, ката, знання теорії і філософії.
За підсумками атестації 20 дітей отримали 5-й ступінь КЮ, 11 дзюдоїстам присвоєно 4-й ступінь КЮ, 5 спортсменів здали іспит на 3-й ступінь КЮ.
Старший тренер збірної команди Кіровоградської області із боротьби дзюдо Сергій Нечмоня вручив юним спортсменам сертифікати про присвоєння відповідних ступенів.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool