У Кіровограді правоохоронці затримали серійного крадія

Квітень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 872 | Коментарі: 0

В обласному центрі зловмисник викрав з автомобілів вісім акумуляторних батарей на суму майже 10 тисяч гривень. За вчинене злодію загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Потерпілими від дій злодія виявилися власники вітчизняних авто марки «ВАЗ», не обладнаних сигналізацією.
- Правоохоронці встановили особу зловмисника та довели причетність раніше судимого 31-річного місцевого жителя до 8 крадіжок, – повідомив т.в.о. начальника міськвідділу міліції Володимир Гавриленко.
Злодій викруткою відкривав капот і знімав акумулятор. Крадене продавав. За одну одиницю чоловік виручав 150-200 гривень. Гроші витрачав на продукти харчування та алкогольні напої.
Частину крадених акумуляторів правоохоронці вилучили.
Під час слідства було також встановлено, що підозрюваний причетний ще й до кількох квартирних крадіжок.
За цими фактами розпочато кримінальне провадження за частиною 1 та 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.
Раніше зловмисник вже притягувався до відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool