У Кіровограді правоохоронці познайомили школярів зі своїми помічниками

Квітень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 726 | Коментарі: 0

Учні 5 та 6 класу школи № 23 міста Кіровограда побували у кінологічному центрі при ГУНП в області. Для дітей поліцейські влаштували показові виступи зі службовими собаками.

Більше 40 дітлахів майже годину, що тривала екскурсія, із захопленням спостерігали за вміннями вихованців Центру та їх проникливою взаємодією з кінологами. Собаки долали смугу перешкод, шукали «закладену» вибухівку і наркотики та допомагали правоохоронцям затримувати «зловмисників».

Про повсякденну службу разом з чотирилапими помічниками дівчаткам і хлопчикам розповів керівник підрозділу – Артем Матвєєв.
Упродовж зустрічі учні цікавилися різноманітними особливостями, що стосувалися дресирування тварин, нюансами їх поведінки та догляду за ними, аби використати ці знання, виховуючи власних домашніх улюбленців.

Закінчилася екскурсія безпосереднім щирим спілкуванням юних гостей зі службовими собаками кінологічного центру та спільними фото на згадку.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool