У Кіровограді правоохоронці долучилися до святкування 70-ої річниці Перемоги

Травень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1079 | Коментарі: 0

В обласному центрі відбулася урочиста хода, покладання квітів до Вічного вогню та меморіалів загиблим у роки війни. Участь у заходах взяв очільник обласної міліції Микола Павленко та керівники галузевих служб відомства.

Представники керівництва області, міської влади, правоохоронних, військових і силових відомств, жителі міста та ветерани пройшли колоною до Фортечних Валів, поклали квіти до пам’ятників та вшанували пам’ять полеглих хвилиною мовчання.
За незмінною багаторічною традицією 9 травня ветеранів-правоохоронців вітали з Днем Перемоги в УМВС Кіровоградщини.
Очільник Управління Микола Павленко подякував фронтовикам за відвагу та героїзм, проявлену доблесть у боях за визволення рідної землі від загарбників.
- Кожен з нас сьогодні відчуває гордість за свою країну, за наших фронтовиків, які вибороли для свого народу Велику Перемогу, - зазначив Микола Володимирович. – Міцного здоров’я вам, благополуччя та добра, мирного неба над головою і турботи рідних людей. Ми пишаємося вами і рівняємося на ваш подвиг, - сказав він.
З нагоди свята ветеранам вручили грошові премії та продуктові набори.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool