У Кіровограді працівники поліції затримали неповнолітніх серійних крадіїв

Грудень 13, 2015 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Зловмисниками виявилися троє товаришів 15, 16 та 17 років. На рахунку хлопців - понад десяток крадіжок з помешкань жителів обласного центру. За вчинене їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

Крадії заздалегідь готувалися до вчинення кримінальних правопорушень й діяли за розподіленими ролями. Одного завжди залишали пильнувати появу сторонніх осіб, а інші тим часом нишпорили по будинку у пошуках наживи, - повідомляють в УМВС України в Кіровоградській області.

ПриватБанк застерігає усіх громадян бути пильними та піклуватися про власні збереження самостійно. Правоохоронці, звичайно, зроблять усе можливе і навіть неможливе, аби розкрити усі злочини, скоєні проти власності. Та, на жаль, повернути вкрадене вдається одиницям.

Прес-офіс Кіровоградської філії ПриватБанку радить кіровоградцям не ризикувати ні майном, ані житттям чи здоров’ям, та зберігати конфіденційні документи, цінні папери, готівку, ювелірні прикраси та інші цінності у надійних банківських сейфових скриньках.

Аби гроші не лише надійно зберігались, а ще й приносили прибуток, їх варто розмістити на депозитному рахунку. Сьогодні розроблено велику кількість депозитних програм, серед яких кожен може знайти оптимальне для себе рішення. Крім того, ПриватБанк пропонує розміщувати депозити online: в Приват24, на сайті Банку чи через мобільний додаток “Мої вклади”. Таким чином, кожен клієнт має можливість самостійно відкривати депозитні рахунки, миттєво розміщувати гроші без відвідування банку, дистанційно поповнювати, контролювати в режимі реального часу залишки та спостерігати, як стабільно зростають доходи на його депозитному рахунку.
ПриватБанк займає лідируючу позицію серед українських банків по депозитному портфелю, що підтверджує його репутацію найнадійнішої банківської установи. 50,3% вкладників України довірили свої збереження ПриватБанку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool