У Кіровограді побували представники китайської корпорації Гечжоуба

Червень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1764 | Коментарі: 0

Представники китайської корпорації Гечжоуба висловили бажання більш детально ознайомитись з потенціалом буровугільного комплексу області на предмет можливих інвестицій у розвиток галузі, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Про це заявила заступник директора відділу міжнародного бізнесу провідної китайської кампанії Гечжоуба пані Гао е під час сьогоднішньої зустрічі представників корпорації з першим заступником голови обласної державної адміністрації Андрієм Ніколаєнком.
Китайська корпорація Гечжоуба є провідним державним підприємством Китаю, яке займається підрядом та інвестуванням об’єктів у гідротехнічній, гідроелектричній, комунальній та будівельній галузях, як на території Китайської Народної Республіки, так і на території інших держав.
Андрій Ніколаєнко зазначив, що для області є досить актуальною проблема повноцінного забезпечення населених пунктів якісною питною водою. Крім того, існує гостра потреба у сучасних сміттєпереробних заводах, очисних спорудах, а також потребує реконструкції система водоводів. Адже, на сьогоднішній день, лише по обласному центру з 80 тисяч кубічних метрів води, яку щодоби споживає населення та підприємства міста, технологічні втрати становлять 30 тисяч кубічних метрів води, що автоматично призводить до здорожчання послуг водопостачання.
Пані Гао е зазначила, що кампанія Гечжоуба має великий досвід саме у реконструкції водоводів, модернізації очисних систем та у будівництві сміттєпереробних заводів. Зокрема, очисні системи, збудовані кампанією, є настільки потужними, що здатні здійснювати повну очистку 50 тисяч кубічних метрів води, а сміттєпереробні заводи спроможні переробляти від 246 до 1200 тонн твердих побутових відходів за добу.
Своє перше знайомство з економічним потенціалом області китайська делегація розпочне з Олександрії. Саме сьогодні представники корпорації ознайомлюватимуться з Олександрійським буровугільним комплексом на предмет можливих інвестицій у подальший розвиток галузі.
 
джерело сайт ОДА

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool