У Кіровограді обговорювалися проблеми онкології

Лютий 04, 2015 | Новини | Переглядів: 988 | Коментарі: 0

З нагоди Всесвітнього дня боротьби з онкологічними захворюваннями у Кіровоградській міській раді відбувся “круглий стіл” за участю представників виконавчих органів, керівників лікувально-профілактичних закладів комунальної власності міста, міських позаштатних фахівців управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради, представників Кіровської та Ленінської районних у Кіровограді рад, громадських організацій та засобів масової інформації. Відкрив захід заступник міського голови Сергій Колодяжний.

Учасники “круглого столу” розглянули питання профілактики, раннього виявлення та лікування онкологічних захворювань, надання паліативної допомоги мешканцям міста.
В рамках відзначення події у Кіровограді в період із 2 по 4 лютого 2015 року також триває медична акція для мешканців міста по безкоштовному УЗД щитоподібної залози на базі поліклінічних відділень №1 та № 5 комунального закладу "Поліклінічне об'єднання м. Кіровограда" та комунального закладу "Центральна міська лікарня м. Кіровограда", а також УЗД молочних залоз на базі поліклінічного відділення № 1 комунального закладу "Поліклінічне об'єднання м. Кіровограда".
Обстеження здійснюється за направленнями дільничних терапевтів або сімейних лікарів.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool