У Кіровограді не визначено робочий орган для організації конкурсів на перевезення пасажирів

Грудень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1043 | Коментарі: 0

11 грудня 2012 року відповідно до наказу № 41 від 07 листопада 2012 року проведено конкурс з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда. На участь у конкурсі надійшли заяви від двох претендентів – ДП «Кіровоградавтотранссервіс» та ПАТ «Кіровоградавтотранс».

Як повідомила начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Ольга Гонтарь, за результатами розгляду поданих на конкурс документів конкурсний комітет прийняв рішення:
- не допустити до участі у конкурсі претендента ДП «Кіровоградавтотранссервіс» у зв’язку з відсутністю достатнього матеріально-технічного, програмного та кадрового забезпечення, необхідного для забезпечення підготовки матеріалів для проведення конкурсу, перевірки одержаної від перевізника-претендента інформації, їх аналіз та оцінку відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, розробки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між Організатором та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу.
- не допустити до участі у конкурсі претендентом ПАТ «Кіровоградавтотранс» згідно п. 18 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 та п. 2.2 Умов проведення конкурсу з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда як такого, що здійснює надання послуг з перевезень, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень.
За результатами проведеного конкурсу робочий орган для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда не визначено. Відповідно до чинного законодавства України, у такому випадку управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради має право самостійно організовувати такі конкурси, відзначила Ольга Гонтарь.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool