У Кіровограді не визначено робочий орган для організації конкурсів на перевезення пасажирів

Грудень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

11 грудня 2012 року відповідно до наказу № 41 від 07 листопада 2012 року проведено конкурс з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда. На участь у конкурсі надійшли заяви від двох претендентів – ДП «Кіровоградавтотранссервіс» та ПАТ «Кіровоградавтотранс».

Як повідомила начальник управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Ольга Гонтарь, за результатами розгляду поданих на конкурс документів конкурсний комітет прийняв рішення:
- не допустити до участі у конкурсі претендента ДП «Кіровоградавтотранссервіс» у зв’язку з відсутністю достатнього матеріально-технічного, програмного та кадрового забезпечення, необхідного для забезпечення підготовки матеріалів для проведення конкурсу, перевірки одержаної від перевізника-претендента інформації, їх аналіз та оцінку відповідності конкурсних пропозицій перевізника-претендента умовам конкурсу, розробки паспортів автобусних маршрутів та матеріалів для подальшого встановлення відносин між Організатором та автомобільним перевізником – переможцем конкурсу.
- не допустити до участі у конкурсі претендентом ПАТ «Кіровоградавтотранс» згідно п. 18 Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 та п. 2.2 Умов проведення конкурсу з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда як такого, що здійснює надання послуг з перевезень, провадять діяльність на ринку транспортних послуг, пов’язану з наданням послуг з перевезень.
За результатами проведеного конкурсу робочий орган для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсів на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Кіровограда не визначено. Відповідно до чинного законодавства України, у такому випадку управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради має право самостійно організовувати такі конкурси, відзначила Ольга Гонтарь.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool