У Кіровограді набирає обертів творчій проект «Мистецькі вихідні»

Липень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 760 | Коментарі: 0

Вже другий тиждень кіровоградці та гості міста можуть проводити свої вихідні насолоджуючись різноманітними заходами, які проходять у рамках проекту.

В суботу всі відвідувачі Ковалівського парку мали змогу насолодитись виступами кіровоградських рок-гуртів. Учасниками концерту стали як аматорські, так і професійні гурти: «Проти течії», «Людський фактор» - переможці минулорічного фестивалю «Червона Рута», «Hi-Way Palace», «The sound age» та «Зона підвищеного тиску». А ні холодний вітер, а ні дощ не змогли завадити драйву музикантів, який запалив усіх присутніх. Родзинкою концерту стала джем-сесія, що з’єднала учасників різних гуртів у єдину рок-феєрію.
Недільного ж вечора відбувся концерт популярної музики. Кіровоградців та гостей міста радували своїми виступами: Валентина Рогожа, Денис Чернецький, Володимир Живицький, Ксенія Чеканова, Ярослав Озеряник, Єрміне Мовсісян, Геворг Месропян, Ігор Ілючек, Ігор Гусак, Наталя Синенька та Діедонне Нгелека. Серед учасників концерту були і такі, які здивували не лише своїм вокалом, а й незвичними постановками та емоційністю. Окрім всесвітньовідомих хітів звучали й авторські пісні.

Нагадуємо, що всі бажаючі можуть взяти участь у заходах, що проходять у рамках «Мистецьких вихідних». З ідеями, ініціативами та пропозиціями звертайтесь до Інформаційно-ресурсного Центру за адресою: вул. Дзержинського 53-а, телефон: (0522) 32-16-62.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool