У Кіровограді на автовокзалі прибиральниця виявила вибухівку

Грудень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1512 | Коментарі: 0

У день Святого Миколая небезпечного «миколайчика» підкинув невідомий на автовокзал №2.

О пів на сьому ранку прибиральниця помітила неподалік від сміттєвого баку металевий предмет, схожий на боєприпас, і повідомила охорону. Охоронці, у свою чергу, зателефонували до Служб «101» і «102». Відразу ж на місце події прибуло чергове відділення 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Кіровограда. Рятувальники одразу ж обгородили місце знахідки та пильнували від надміру цікавих свідків. Сапери групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Територіального управління МНС в області, які у таких випадках залучаються до ліквідації надзвичайної події, з’ясували, що знахідка виявилась мінометною міною калібру 82 мм часів Великої Вітчизняної війни, під «металевою сорочкою» якої ховався цілком придатний до вибуху механізм. Піротехніки обережно транспортували боєприпас на спеціальному автомобілі до підривного майданчика, де його успішно знешкодили.

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool