У Кіровограді міська влада продовжує надавати матеріальну допомогу учасникам АТО

Грудень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 грудня, відбулося перше засідання виконавчого комітету міської ради під головуванням міського голови Андрія Райковича.

Міський голова подякував всім членам виконкому за їхню активну позицію і висловив переконання, що, до формування нового складу виконавчого органу ради, попередній склад добросовісно працюватиме на громаду.

Виконавчий комітет на сьогоднішньому засіданні вирішив надати щомісячну адресну матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань двом сім'ям загиблих учасників антитерористичної операції та 159 учасникам АТО, які є мешканцями Кіровограда.
Відповідно до затвердженого Порядку надання щомісячної адресної матеріальної допомоги учасникам антитерористичної операції в східних областях України, розмір такої допомоги із 01 жовтня нараховується у сумі 572,50 грн щомісяця.

Цього дня виконком також прийняв рішення про надання чотирьох квартир родинам загиблих військовослужбовців – учасників АТО. Це перші квартири з десяти, які планується придбати сім’ям воїнів - героїв за кошти державного бюджету, відзначив начальник відділу ведення обліку житла Володимир Пількін

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool