У Кіровограді грабують прямо на вулиці

Грудень 26, 2012 | Новини | Переглядів: 1711 | Коментарі: 0

Інспектори батальйону патрульної служби при Кіровоградському міськвідділі міліції по «гарячих слідах» затримали підозрюваних у скоєнні пограбування. Про це «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Під час несення служби до правоохоронців звернувся 21-річний місцевий житель, який повідомив, що на одній із вулиць міста двоє чоловіків штовхнули його на землю, після чого відкрито заволоділи грошима у сумі 300 гривень та пачкою цигарок. У ході відпрацювання прилеглої території наряд БПС затримав двох підозрюваних 19 та 24 років, жителів різних районів області. У зловмисників правоохоронці виявили викрадені кошти та тютюнові вироби. Дії осіб кваліфікуються за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool