У Кіровограді до кінця року будуть освоєні майже 28 мільйонів гривень

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 2550 | Коментарі: 0

Станом на 7 грудня 2015 року у Кіровограді освоєно капітальних вкладень на суму понад 21 мільйон гривень, із 27,9 мільйонів, передбачених бюджетом розвитку міста по управлінню капітального будівництва міської ради.

Про це повідомив начачальник УКБ Віктор Ксеніч під час апаратної наради у міській раді сьогодні, 7 грудня. За його словами, будівельні роботи виконані повністю на 9-ти дошкільних закладах освіти (2,06 млн. грн.), 20 загальноосвітніх школах (7, 809 млн.грн.), 3-ох закладах охорони здоров’я (3, 73 млн. грн.), 3-ох об’єктах соціального захисту та соціального забезпечення (293,6 тис. грн.), 20-ти об’єктах житлово – комунального господарства (6,5 млн. грн.) та на 3-ох закладах культури (559 тис. грн.).

Віктор Ксеніч запевнив міського голову Андрія Райковича, що всі заплановані капітальні вкладення у Кіровограді будуть повінстю освоєні, а об’єктів, які б знаходилися у злні ризику затримки здачі до Нового року немає.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool