У Кіровограді діти отримали свої перші трудові книжки

Липень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1068 | Коментарі: 0

З 1 липня у Кіровограді працює другий молодіжний трудовий загін по благоустрою міста. 27 учнів і студентів, які були тимчасово працевлаштовані на комунальному підприємстві «Кіровоград-Благоустрій» Кіровоградської міської ради, отримали свої перші трудові книжки та заробітну плату.

Начальник відділу сі’ї та молоді Людмила Дорохіна зазначила, що діти відчули свою дорослість, адже власна трудова книжка – це вже перший крок у самостійне відповідальне життя. Молодь відповідально поставилася до своїх обов’язків. Учасники молодіжного загону прибрали у сквері Слави біля Критого ринку, парку ім. Пушкіна, парку культури та відпочинку «Ковалівський» та територію біля пам’ятника «Жертвам Чонобиля».
За словами Людмили Володимирівни в серпні поточного року вже працюватиме інший трудовий загін, в який залучена уся бажаюча молодь міста Кіровограда. Даний проект допоміг підліткам у здобутті самостійності, становлення їх як відповідальних особистостей та громадян своєї держави.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool