У Кіровограді буде «імунітет» зелених зон

Січень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 1407 | Коментарі: 0

Прокуратура області ініціювала перед органами місцевого самоврядування та виконавчої влади включення ряду територій зелених насаджень у місті Кіровограді до об’єктів природно-заповідного фонду місцевого значення з подальшим виготовленням відповідної документації.

Такого роду ініціатива зумовлена тим, що значні масиви зелених насаджень у місті залишаються незахищеними державою, оскільки офіційно не визначені територіями, вирубку чи забудову яких заборонено.
До вказаного переліку необхідно віднести зелені масиви в районі вулиць Московської, Будівельників, парків Перемоги, Космонавтів та інші.
Прийняття органами місцевого самоврядування зазначеного рішення з подальшим виготовленням відповідної документації стане «імунітетом» зелених зон від зменшення та несанкціонованої вирубки.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратурою області пред’явлено позовні заяви про зобов’язання Кіровоградської міськради встановити межі Зеленого соснового масиву в районі вул. Лісопаркова та визнання незаконними державних актів на право власності на земельні ділянки, відведені під будівництво.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool