У Кіровограді банда здійснила розбійний напад та пограбування

Грудень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1546 | Коментарі: 0

Менш ніж за добу компанія раніше судимих чоловіків, віком від 18 до 28 років, здійснила розбійний напад та пограбування. За вчинене їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Одним з потерпілих став 44-річний кіровоградець. Зранку чоловік саме прямував на роботу, як раптом на нього напали п’ятеро невідомих. Зловмисники почали бити перехожого по обличчю та тулубу. Коли громадянин знепритомнів, нападники відібрали його особисті речі – мобільний телефон, годинник, гроші у сумі 300 гривень та зникли з місця злочину.

Опритомнівши, потерпілий зателефонував до відділу поліції й розповів, що сталося.
Як з’ясувалося, на цьому зловмисники не зупинилися. Трохи пізніше з повідомленням про пограбування до правоохоронців звернувся 24-річний місцевий житель. Чоловік також потерпів від злочинних дій осіб та позбувся мобільного телефону і ключів від помешкання.
- За кілька діб працівники поліції встановили особи нападників та їх місцезнаходження, - повідомив начальник міської поліції Ігор Пайлик. -

Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі перевіряють причетність чоловіків до вчинення низки аналогічних пограбувань на території обласного центру.
Речові докази частково вилучено.

За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» та ч. 2. ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool