У Хмельовому відкриється дитсадок?

Лютий 13, 2017 | Новини | Переглядів: 929 | Коментарі: 0

Наприкінці минулого тижня перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко зустрівся з ініціативною групою жителів села Хмельового, які мали претензії до місцевої влади.

 Деталі зустрічі Сергій Коваленко доповів на сьогоднішній апаратній нараді в облдержадміністрації.

- Жителі Хмельового були стурбовані ініціативою місцевої влади щодо відчудження цілісного майнового комплексу колишньої сільської школи І-ІІ ступеню, - почав посадовець. – Проте в оперативному порядку було з'ясовано, що відповідної ініціативи РДА не виявляла. Перший заступник голови ОДА під час зустрічі з громадянами наголошував на тому, що в закладах освіти повинна здійснюватись виключно освітня діяльність, а тому такі приміщення згідно із законодавством не можуть бути відчуджені, продані або приватизовані.

- Зважаючи на те, що в селі велика кількість дітей не охоплена дошкільною освітою, приміщення школи буде використано в першу чергу для дошкільнят, - пояснив Сергій Коваленко. За його словами, після проведення відповідних судових дій, сільська рада повинна розглянути це питання. До того ж, вільних залишків у бюджеті Хмельового, що складають 1,135 млн. грн., достатньо, щоб утримувати декілька дитсадків.

До керівництва Маловисківського району звернувся голова ОДА Сергій Кузьменко: "До функцій керівництва району належить у тому числі спілкування з громадянами, які незадоволені діями влади. Діалог важливий, особливо в умовах реалізації тих чи інших реформ. Якщо ви впевнені у своїй правоті, ви все одно маєте доводити і пояснювати причини певних кроків і очікувані результати від прийнятих рішень".


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool