У День знань, до підшефних завітали пенітенціарії Кіровоградської області

Вересень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1799 | Коментарі: 0

1 вересня — День знань, з вітальним словом та подарунками керівництво управління Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області, а саме в.о. заступника начальника Управління Наталія Рогожко,начальник Кіровоградського слідчого ізолятора Олександр Іскра та заступник начальника Кіровоградської ВК(№6) Андрій Логовський завітали до навчально-виховного об'єднання «СПЕЦІАЛЬНА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ №1 дошкільний навчальний заклад Кіровоградської міської ради Кіровоградської області», де з нагоди першого дзвоника відбулась святкова лінійка.

У цей святковий день першокласники познайомились зі школою та своїм першим учителем. Старші за них школярі після тривалих літніх канікул перейшли у наступний клас.
Наталія Рогожко звернулась до учнів від імені начальника Управління Юрія Ткаченка : «День знань - особливе свято! Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі поздоровлення i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка! У цей день від всієї душі хочеться побажати успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження!»
Традиціями цього свята, що передаються від покоління до покоління школярами, стали купа квітів для вчителів, пишні банти першокласників, гучний звук першого шкільного дзвоника й, звісно ж, найперший урок у навчальному році, на виконання листів Міністерства освіти і науки України №1/9-388 від 01.08.2014 «Про проведення Першого уроку у 2014/2015н.р.», на тему — «Україна - єдина країна»».
А до вихованців підшефної Новопразької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат I-II ступенів прибув персонал Державної пенітенціарної служби України в Кіровоградській області: начальник сектору соціально-виховної та психологічної роботи Віталій Швецов, начальник Петрівської ВК(№49) Едуард Кущ, заступник начальника Олександрійського МРВ КВІ Валерій Козицький, спеціаліст сектору КВІ Юлія Любіч.
Пенітенціарії вручили вихованцям даних закладів подарунки у вигляді спортивного інвентарю ( м’ячі, тенісні ракетки та приладдя для гри в бадмінтон, дартс) канцелярське приладдя, і звісно ж, - яке свято без солодощів.
Вихованці радо зустріли гостей, охоче прийняли подарунки, та продемонстрували гостям свої музичні таланти та номери художньої самодіяльності. По дитячим очам, було зрозуміло,що вони задоволені, щасливі й відчувають підтримку й любов , яку їм дарували гості.
Наталя Станкевич, директор школи «Спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №1 дошкільного навчального закладу Кіровоградської міської ради Кіровоградської області»,де навчаються, виховуються та отримують комплекс корекційно-реабілітаційних, лікувально-оздоровчих заходів учні та вихованці дошкільної групи, висловила слова вдячності всім спонсорам, меценатам, благодійникам і всім небайдужим до долі діток,які стали друзями особливих учнів навчально-виховного об'єднання.
На закінчення всіх було запрошено на невелику екскурсію до школи, гості з радістю оглянули умови навчання дітей, їх творчість, адже всі роботи роблять саме діти цього особливого закладу.

Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool