У 2015 році вдалося відремонтувати понад 83 тисячі квадратних метри кіровоградських доріг, - Олександр Хачатурян

Грудень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

Першочерговим завданням для житлово – комунальної галузі у 2015 році стала реалізація масштабної програми капітального ремонту дорожнього покриття на вулицях та внутрішньобудинкових територіях Кіровограда.

Про це повідомив начальник головного управління житлово-комунального господарства Олександр Хачатурян під час прес-коференції у міській раді сьогодні, 22 грудня.

За його словами у поточному році вдалося відремонтувати 18 магістральних доріг, що удвічі більше, ніж у минулого. А ще, відзначив очільник галузі ЖКГ, до планування об’ктів ремонту підходили цього року з логістичної точки зору. Так капітальна реконструкція вулиці Жуковського дозволила забезпечити можливість запустити у мікрорайон громадський транспорт, а капремонти на вулицях Пушкіна і Верхній Биківській – розвантажити транспортний рух у центральній частині міста.

– Всього у 2015 році вдалося відремонтувати понад 83 тисячі квадратних метри кіровоградських доріг та 81 об’єкт внутрішньобудинкових територій. – наголосив Олександр Хачатурян. – Для Кіровограда - це рекорд, це вдвічі більше ніж за два останні роки.
Крім того, в обласному центрі відремонтовані повністю вісім тисяч квадратних метрів тротуарів.

Ще одним першочерговим завданням у цьому році було відновлення зовнішнього освітлення вулиць. План ремонту зовнішніх мереж буде виконаний на 100%, пообіцяв начальник профільного управління, із запланованих на поточний рік 25 кілометрів електричних мереж вже виконано 24,5 кілометри.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool