У 2014 році Одеськими залізничниками капітально відремонтовано три мости

Січень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 712 | Коментарі: 0

У минулому році Одеськими залізничниками капітально відремонтовано три мости.

У відповідності до планів капітального ремонту штучних споруд та земляного полотна на 2014 рік виконано роботу по заміні дефектної металевої прогонової споруди довжиною 55 м на мосту 49 км дільниці Шевченко – Вапнярка, також замінено тимчасову металеву прогонову споруду на мосту 10 км ПК10 дільниці Богачеве – Дашуківка, на мосту 223 км дільниці Нововесела – Каховка замінено дві дефектні залізобетонні прогонові споруди.
У 2014 році було замінено 731 дефектний дерев’яний мостовий брус, укладено 388 залізобетонних мостових спеціальних шпал. Виконано роботу з фарбування 2 тис. 199 тонн металоконструкцій мостів. На мосту 49 км перегону Ладижин – Губник виконані роботи по влаштуванню 32 плит безбаластного мостового полотна.
На «хворому» (не стійкому) місці земляного полотна 360 км ПК 7-10 дільниці Миронівка – П’ятихатки виконані роботи з подовження водопропускної труби та розпочаті роботи з влаштування контрбанкету.
В цілому по залізниці виконані роботи з приведення земляного полотна до встановлених норм протяжністю 24 тис. 600 погонних метрів, укріплено кювети водовідвідними залізобетонними блоками – 1 тис. 174,5 погонних метрів.
Крім того, у минулому році розпочаті роботи з капітального ремонту пішохідного мосту на 140 км ст. Первомайськ-на-Бузі та влаштування колесовідбійного огородження з суцільним асфальтуванням проїжджої частини на мосту 61 км дільниці Одеса – Білгород-Дністровський. У поточному році планується завершення зазначених робіт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool